MARKISER OCH TILLBEHÖR

Med hundratals produkter kan vi uppvisa minst lika många lösningar för att skapa ett bättre och behagligare boende. Hos oss finner Ni allt ifrån attraktiva terass- och fönstermarkiser till värmare, ljusramper och persienner. Allt för att skapa härligare atmosfär för Er eller varför inte, ett extra rum att umgås i.

Hur ser Er drömuteplats ut? Hos oss på Falestam Markis och Bygg kan allt bli möjligt. Vår expertis finns för att hjälpa dig att skapa Er egen oas i hemmet och komma bort från vardagens stress.                                                                                                                                           

En behaglig plats som Ni kan utnyttja såväl morgon som kväll, till vardag eller till fest. Som om inte detta vore nog kan vi numera även erbjuda energismarta lösningar. Kom till vår butik så berättar vi mer om de många alternativ vi har att erbjuda.VI BYGGER OCH SKAPAR HELA UTEPLATSEN

Falestam Markis & Bygg utför ROT arbeten.
Många kunder är starkt positiva till att ett och samma företag skapar uteplatsen eftersom slutresultatet ofta blir bättre och påtligligare än att anlita flera olika företag.
Denna uteplats är skapad av Falestam Markis & Bygg

Uteplatser som Ni kan njuta av oavsett väder och årstid. Vi hjälper dig med allt ifrån markarbete, trädäck och stenläggning. Vi jobbar dessutom med belysning och värmare. Allt som krävs för att forma en så trivsam uteplats som möjligt.

Vi har tipsen och idéerna och hos oss finns inga begränsningar. Låt oss skapa ett  riktigt uterum med kök där Ni kan laga mat med hög komfort. 


Vi kan hjälpa Er skapa Er egen fristad i trädgården. En plats att varva ner och hämta energi på - För det är du värd! 

 

Terrassmarkiser
Takmarkiser
Fönstermarkiser
Flexibla uterum
Vind och insynsskydd
Ljus och värme
Markisvävar
Insektsfönster/dörrar
Persienner
Duettgardiner
Plissègardiner
Lamellgardiner

Visste du att det finns persienner utan lina? Eller att du via smarta tillval kan manövrera många av våra produkter med din Smart-phone? Vi har lösningar för såväl markiser, gardiner och persienner. Något för alla, helt enkelt.