• Vi tillverkar grillbord och utekök efter kundens mått och önskemål i olika 

  • Vi använder våra Big Green grillar ofta & gärna & delar med oss av kunskap & recept till våra kunder.

BIG GREEN EGG

De största fördelarna med Big Green Egg är dess Fantastiska förmåga att tillaga de mest möra, saftiga och smakrika rätter du någonsin kanske smakat. Något utöver det vanliga, DET ÄR SVÅRT ATT förstå skillnaden innan man smakat! TÄNK ATT HA PERFEKT TEMPERATURKONTROLL, KUNNA RÖKA, BAKA, GRILLA GÖRA PIZZA, SLOWCOOK MM. PÅ SAMMA GRILL OCH DET BLIR FÖRBASKAT GOTT!

KOM IN TILL OSS PÅ FALESTAM MARKIS & BYGG SÅ BERÄTTAR VI MER

leveranser av grillar med grillbord

ANVÄNDARVÄNLIG

Når grillvärme och tillagningstemperatur på bara 15 minuter, utan äckliga kemikalier som tändvätska.
De keramiska väggarna bibehåller värmen med jämn temperatur och förhindrar hot spots.
En laddning med grillkol håller värmen konstant under 4-6 timmar och det finns ingen anledning att fylla på mera.

Säker

Tål extrema temperaturer från minus 30 g Celsius till över 400 g Celcius.
Vind och vattentålig keramik rostar ej.
Livstids Garanti med vissa begränsningar

Här gör vi härlig Wook av rester & grönsaker

Mångsidig

Det är en rök, grill och ugn i ett! Den ultimata slow cookern dessutom. Prova att puttra en äkta ragu under 4 timmar och upplev skillnaden! Ni som köper grillen här får bra vägledning och instruktioner hur grillen fungerar och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och recept.VÅRA EGNA RECEPT


Goda kebebspett från grillen.

SÄKER

Det stängda locket under tillagning förhindrar farliga situationer och gör det till en barnvänlig och säker grill.
Det keramiska ytterhöljdet blir aldrig glödhett utan endast varmt.


Design

Big Green Eggs rustika och unika design gör den till ett vackert blickfång på terrassen eller i trädgården och går inte att jämföra med billiga kopior. Detta är originalet - Rolls Roysen av Kamado grillar!
Härligt sätt att laga och äta mat med nära och kära, det blir snabbt en livsstil, året om.


VILKEN SKA JAG VÄLJA ?

Beroende på antal familjemedlemmar eller hur många gäster du vill kunna servera finns en Big Green Egg som passar just dig. Det finns 5 olika modeller och storlekar: Mini, Small, Medium, Large och Extra Large.

Den behändiga lilla Mini modellen är designad att användas på resan med husvagnen eller som en bordsgrill i trädgården eller på balkongen. Många professionella kockar har en Mini i restaurangköket under fläkten för perfekt resultat.

De lite större storlekarna Small eller Medium är idealiska för den lilla till medelstora trädgården eller familjen, eller på en terrass eller balkong. Kom ihåg att BIg Green Egg ger mycket lite rökutveckling så det går utmärk att använda den även mitt i city på balkongen.

Large och Xtra Large är stora modeller som passar dem som verkligen vill ha något extra! Kom till oss så berättar vi mer, vi använder själva grillen ofta och gärna året om

Vi har stort utbud av både grillar och tillbehör i butik, du också se ex. på våra grillbord till Big Green Egg, ett mycket populärt & prisvärt tillbehör.